Postavljena rasvjeta na novom igralištu u Voloderu

Nakon što su prošle godine završeni radovi na rekonstrukciji nogometnog igrališta u Voloderu vrijedni više od 1,3 milijuna kuna, ove se godine pristupilo realizaciji novih projekata kojima se podiže kvaliteta ovog terena.

Prilikom obilaska igrališta gradonačelnik Popovače Josip Mišković istaknuo je kako se nakon raspisivanja jednostavne nabave ugovor sklopio s tvrtkom E.M.G. koja je postavila rasvjetu na igralištu, a radovi su iznosili 112.195,00 kuna.

„Ovim radovima ispunjeni su svi uvjeti za održavanje utakmica. Voloder je dugo čekao ovaj trenutak i zato sam posebno zadovoljan što smo ovaj projekt završili te će sve četiri kategorije igrača NŠK Voloder – seniori, juniori, pioniri i limači moći igrati na svom, domaćem terenu. Naime, ovaj teren sada je jedan od najboljih u Sisačko-moslavačkoj županiji. Vjerujem kako ćemo ovo igralište i službeno otvoriti čim se završe i određeni radovi na svlačionicama i ogradi, u jesenskom dijelu natjecanja ili kada to dozvole prilike“- poručio je gradonačelnik Mišković.