Počela škola plivanja na kutinskom bazenu

6. srpnja započela je škola plivanja u Kutini na gradskom bazenu. Gradonačelnik Grada Kutine Zlatko Babić pozdravio je polaznike škole plivanja te im zaželio puno uspjeha s novostečenim vještinama. 

“Naša škola plivanja započela je danas, 6. srpnja 2020. godine te se odvija u tri termina, od 9 h do 10 h, 10 h do 11 h, te zadnji termin je od 11 h do 12 h. U svakoj grupi imamo po 10 budućih plivača te smo zadovoljni odazivom i ove godine. Postoji velika želja za učenjem plivanja te mi je drago kako se i ove godina održava škola plivanja” rekao je Ivan Mažar, učitelj škole plivanja.

“Raduje me što nas ni ovog ljeta nije zaobišla škola plivanja, kako na našem gradskom bazenu nove generacije uče plivanje te kako će za 10-ak radnih dana naši novi plivači moći otići kućama sa svojim pohvalnicama kako su uspješno savladali osnove plivanja” rekao je Babić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ravnatelj Športskog centra Renato Habek pozvao je sugrađane da uživaju i ovog ljeta u Kutinskom bazenu. “Naš bazen zadovoljava sve tehničke uvjete, voda je ispravna te smo se posebno ove godine potruditi urediti okoliš oko bazena. Na 200msmo uredili prostor za sunčanje, dodali kabine za presvlačenje te se zaista nadamo ponuditi i sadržaj koji će biti u skladu s danom situacijom. Pozivam sve vas da i dalje pratite naše web stranice te se informirate na vrijeme o svemu što smo vam pripremili za ovo ljeto” rekao je g. Habek .(www.kutina.hr)

Radno vrijeme bazena:

  • 01.07. do 31.07. u vremenu od 09.00 do 20.00 sati
  • 01.08. do 23.08. u vremenu od 10.00 do 20.00 sati