Sjednici ŽO HDZ-a Sisačko-moslavačke županije prisustvovao predsjednik stranke Andrej Plenković

Hrvatska demokratska zajednica nastavlja s pripremama za parlamentarne izbore. Tim povodom predsjednik stranke i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković obilazi županijske organizacije HDZ-a, a jučer se u Sisku susreo s vodstvom HDZ-a Sisačko-moslavačke županije.

„Kroz Mjeru „Očuvanje radnih mjesta“, samo za ovu županiju iz državnog je proračuna dano 67 milijuna kuna kako bi radnici dobili plaće. Naša je Vlada poduprla sve ključne projekte za razvoj ovog dijela, koji je prošao težak put ekonomske tranzicije. Nikad nije bilo toliko ulaganja kao u ovom mandatu! Evo, i dan ranije smo potpisali ugovor za izgradnju vodoopskrnog sustava u SMŽ-u, vrijedan 17 milijuna kuna. Osim ekonomskih postignuća i uspješne borbe protiv virusa COVID-19, zahvaljujući kojoj nas hvale u svijetu kao „corona free“ zemlju možemo izdvojiti i čvrstu zaštitu granice od ilegalnih migracija. Davor Božinović je već sto puta ponovio i sto puta ćemo zajedno ponoviti: naša je zadaća čuvati nacionalnu i ujedno granicu Europske unije i to ćemo nastaviti unatoč svim lažnim optužbama ljevice o navodnoj „brutalnosti hrvatske policije“! Zar će se, nakon svega, Hrvatska dati u ruke dokazanog neznalice kao što je Bernardić?! Neće – idemo po pobjedu!“ – naglasio je Andrej Plenković za svog boravka u Sisku.

Sjednici Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Sisačko-moslavačke županije prisustvovao je i ministar unutarnjih poslova i nositelj liste šeste izborne jedinice Davor Božinović.