Grad Kutina – obavijesti o radu sa strankama

Zbog trenutne i promjenjive epidemiološke situacije u zemlji vezane uz bolest COVID-19, pozivamo građane i molimo da komunikaciju prema upravnim tijelima Grada Kutine, u što većoj mjeri, obavljaju putem pošte, elektroničkim putem ili telefonom te ukoliko nije nužno ne dolaze u prostore gradske uprave. Neposredni rad sa strankama provodit će se uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste. Zahtjevi i najave dolaska se zaprimaju putem telefona ili elektroničke pošte. Kontakti službenika s brojevima telefona i e-mail adresama mogu se pronaći na web stranici Grada Kutine www.kutina.hr odnosno na sljedećoj poveznici https://www.kutina.hr/Sluzbeni-dio/Ustroj.

     Stranke su obvezne dezinficirati ruke prilikom ulaska u službene prostorije Grada Kutine te se preporuča nošenje zaštitne maske za vrijeme prijema. Obavezno je održavanje fizičke distance od 2 metra.

     Svi ulasci stranaka biti će evidentirani.

Molimo građane za razumijevanje i poštivanje navedenog te podsjećamo na važnost pridržavanja uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/.