„Desna liga“ predstavila program u VI. izbornoj jedinici

Politička platforma “Desna liga” koju čine Neovisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava – HSP i Generacija Obnove predala je liste za svih 11 izbornih jedinica. Na njima se nalaze prepoznatljiva i autentična imena s čvrstim i dosljednim političkim načelima, bez sumnjive prošlosti. Također, na njima se nalazi i veliki broj mladih ljudi, od kojih neki i predvode naše liste.

U VI. izbornoj jednici koja obuhvaća i Sisačko-moslavačku županiju nositelj liste je Davorin Karačić, drugi na istoj je gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, a na sedmom mjestu se nalazi Ksenija Tomac- Špoljarić, voditeljica TZ Grada Popovače.

Da će svoja načela provoditi čvrsto i beskompromisno potvrdili su na predstavljanju koje je održano 20. lipnja u Popovači. Kako je istaknuo Davorin Karačić, član Predsjedništva stranke Neovisni za Hrvatsku i nositelj ove liste, ova će se politička platforma zalagati za pomoć ljudima ovog kraja, razvoj poljoprivrede, rješavanje problema malih jedinica lokalne samouprave, poštivanje ljudskog života, poštivanje temelja Republike Hrvatske – promicanje istine o Domovinskom ratu, prava branitelja, reformu obrazovanja, efikasnije korištenje EU financijskih sredstava, bolju prometnu povezanost te razvoj turizma.

„Dolazimo iz sredina čije probleme znamo i nismo došli samo skupljati glasove poput nekih drugih, nego smo došli pomoći svim našim ljudima“ – poručio je popovački gradonačelnik Josip Mišković.

„Kada bi svi ljudi u ovoj zemlji potrošili 10-ak minuta i izašli na izbore, te glasali za one koji im nude najbolji program, ne biste vjerovali kakvu bi to lavinu promijena donijelo. Razmišljajte srcem, jer ono vas neće izdati! Štovani građani, ne zaboravite u nedjelju, 5.srpnja, izaći na izbore i glasati za listu broj 4, nećete pogriješiti“ – poručio je na kraju predstavljanja nositelj liste koalicije “Desna liga” Davorin Karačić.