Radionica: “Online putovanje u središte kratke priče”

Hrvatski sabor kulture i Zajednica kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije pozivaju vas na prvu književnu online radionicu “Online putovanje u središte kratke priče” koja će biti održana 22. i 23. svibnja 2020., putem ZOOM aplikacije.

Kako nastaje kratka priča? Tko je pripovjedač kratke priče? Kako kratku priču pisati – kako je čitati? Može li kratka priča biti: riječ, rečenica? Kome kratka priča govori? Tko su autori kratke priče? – samo su neka od pitanja na koje će odgovoriti voditelj radionice – književnik Miroslav Mićanović.

Na radionicu se mogu prijaviti svi zainteresirani književni stvaratelji i to kao AKTIVNI ili PASIVNI sudionici. Aktivnih sudionika može biti maksimalno 10, a pasivnih neograničen broj.

Više o prijavama koje traju do 20.svibnja može se pronaći na mrežnim stranicama Hrvatskog sabora kulture i Zajednice kulturno umjetničkih udruga Sisačko-moslavačke županije.

Za sve fizičke osobe koje su u članstvu Hrvatskog sabora kulture te one koji dolaze iz udruga/sekcija – članica Hrvatskog sabora kulture koje su podmirile članarinu, sudjelovanje na  radionici je BESPLATNO, dok za nečlanove kotizacija za sudjelovanje iznosi 250,00 kn.