Donacije Petrokemije bit će usmjerene u programe lokalne zajednice

Želeći pridonijeti kvaliteti društva u kojem djeluje, Uprava Petrokemije d.d. na svojoj je sjednici donijela odluku o dodjeli donacija kvalitetnim humanitarnim, kulturnim, edukacijskim, zdravstvenim i znanstvenim projektima lokalne zajednice. Sredstva u ukupnom iznosu od 124 tisuće kuna dodijeljena su putem javnog natječaja.
„U ovom neizvjesnom periodu, bitnije je no inače pokazati da podupiremo zajednicu u kojoj živimo i radimo, kako bi se život što prije vratio u normalu. Petrokemija je dugogodišnji partner udruga i organizacija koje djeluju na našemu području, a ovim donacijama pokazujemo da smo i u ovim teškim vremenima partner na kojeg se naši sugrađani mogu osloniti“, istaknuo je predsjednik Uprave Petrokemije, Davor Žmegač.
Programi za koje su dodijeljena sredstva zaista su raznoliki i kvalitetni, od atletskih klubova, škola, udruga umirovljenika, branitelja i veterana Domovinskoga rata, glazbeno-scenskih udruga i kulturnih zajednica do udruga za sugrađane s posebnim potrebama. Sve to pokazuje kako život u Kutini nije stao, već se razvija na radost i ponos svih zaposlenika Petrokemije d.d. koja će i dalje podupirati kvalitetne lokalne projekte.