Čestitka gradonačelnika u povodu Međunarodnog dana sestrinstva

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana sestrinstva gradonačelnik kutine Zlatko babić uputio je čestitku sljedećeg sadržaja:

Danas se obilježava Međunarodni dan sestrinstva. 2020. godina je označena kao godina medicinskih sestara, tehničara i primalja. Svakodnevno smo svjedoci predanosti i ljubavi koju zdravstveni djelatnici ulažu u svoj odnos s pacijentima. 2020. godinu bismo mogli nazvati i godinom izazova, godinom koja nas uči kako su zajedništvo, hrabrost i ustrajnost jedine vrline koje nam mogu pomoći u svim nedaćama, godinom koja stavlja mnoge prepreke pred nas, ali i ukazuje nam na heroje među nama. Medicinske sestre, tehničari, primalje i svo zdravstveno osoblje su zaista heroji među nama, heroji koji strpljivošću, pažnjom, osmijehom i lijepim riječima liječe i naše duše i pokazuju nam kako je sve moguće. Sretan vam vaš dan drage moje medicinske sestre, tehničari i primalje. Hvala za svakodnevni trud i znajte kako svi mislimo na vas.“.

© KBCSM / Foto: N.Djuric – Gjuro/ Dijaliza / Letak – Tjedan primaljstva i sestrinstva u KBC Sestre milosrdnice za 2020. godinu.