Slikari Kutine i okolice pripremaju on line aukciju slika – za Dom zdravlja Kutina

Slikari Kutine i okolice godinama su kroz brojne aktivnosti  pokazali svoju sklonost humanitarnom djelovanju, a to su pokazali uvijek u kritičnim trenutcima. Tako su odlučili i u vrijeme krize izazvane korona virusom putem aukcije slika pomoći Domu zdravlja Kutina.

 „Odaziv slikara za ovu inicijativu je dobar i uskoro ćemo objaviti i brojeve telefona na koje se mogu vršiti ponude. Aukcija bi trebala početi u utorak 14. travnja putem društvenih mreža i trajala bi 10 dana“, rekao je kutinski slikar Želimir Šiško.
Tijekom tih 10 dana u planu je prikupiti ponude, a potencijalni kupci slika dobili bi broj računa za uplatu sredstava ado bi slike preuzeli u Domu zdravlja Kutina gdje se one i nalaze.
 

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić zahvalio je slikarima na ovoj inicijativi s ciljem pomoći Domu zdravlja Kutina.Spomenuta zaštitna oprema za Dom zdravlja znatno je skuplja od uobičajene zaštitne opreme i svaka donacija je dobro došla, dodaje gradonačelnik.
Građani se pozivaju na uključivanje u ovu aukciju, čime će i sami dati velik doprinos savladavanju krize u kojoj smo se našli.