On line Knjižnica

Knjižnica Kutina prilagodila je ovih dana svoj rad on line mogućnostima, te su tako njihove aktivnosti organizirane na taj način. Nisu izostale pričaonice za djecu srijedom, samo su sada održane u on line obliku. Na isti način radi i čitateljski klub, a Knjižnica preporučuje i priču, kao i druge sadržaje na svojoj fb stranici ( Dječji Odjel Knjižnice Kutina) u kojoj djeca mogu sudjelovati.
 

Ravnateljica Knjižnice Suzana Pomper najavila je i ovogodišnju Noć knjige koja će također biti održana on line 23. travnja i po svemu će biti specifična.  „Pripremili smo on line kviz, snimku lutkarske predstave i izložbu – on line , ali bit će tu i drugih iznenađenja. Kompletan program ćemo uskoro objaviti i na našim mrežnim i fb stranicama na koje građane želimo uputiti jer ćemo ih na taj način o svemu informirati”, rekla je ravnateljica Knjižnice.
  Knjižnica trenutno radi na sustavu posudbe e- knjige putem mrežnog kataloga Knjižnice, a građani će biti obaviješteni o točnim uputama. Iz Knjižnice također obavještavaju građane kako neće biti naplate zakasnina za posuđene knjige.