Obavijesti vezane uz izdavanje e-propusnica u Kutini

Za izdavanje propusnica otvorena je usluga putem sustava e-Građani. Na poveznici možete ispuniti zahtjev za izdavanjem e-Propusnica https://epropusnice.gov.hr/

Uz to, molimo građane da se propusnice ispunjavaju za dan za koji trebaju e-Propusnice, ne dan prije niti ranije od toga. Ako propusnica treba za 11.04. onda je potrebno 11.04. popuniti zahtjev, a ne ranije. U zahtjevu je potrebno napisati do kad je potrebna e-Propusnica, npr od 11.04. do 13.04.

Nakon odobravanja zahtjeva na vašu adresu elektroničke pošte pristići će obavijest o statusu vaše propusnice.

Za osobe koje nisu u mogućnosti popuniti zahtjev elektroničkim putem potrebno je kontaktirati Stožer civilne zaštite na email jevak@kutina.hr, a tek nakon toga na 044 692 010 ili 099 3999 511, nikako ne dolaziti u zgradu Gradske uprave.

U subotu, 04.04.2020. u vremenu od 10.00 do 13.00 h omogućeno je izdavanje epropusnica o kretanju van mjesta prebivališta građanima Grada Kutine iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština. Propusnice se izdaju samo za hitne slučajeve.

Ako građani nemaju drugačiji način osim osobnog podizanja epropusnica, potrebno je kontaktirati na jevak@kutina.hr a tek nakon toga na 044 692 010 ili 099 3999 511.

Za sve ostale upite, potrebno je kontaktirati navedeni broj od ponedjeljka, 06.04.2020. godine od 10.00 h.

Molimo sve sugrađane da ispune zahtjev za epropusnicom onog dana kada im je potrebna epropusnica, ne dan prije. Epropusnice o kretanju van mjesta prebivališta izdaju se samo na osnovi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci i starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština te nisu potrebne za kretanje unutar područja Grada Kutine.

U Grad Kutinu spadaju područja:
Banova Jaruga, Batina, Brinjani, Čaire, Gojlo, Husain, Ilova, Jamarica, Janja Lipa, Katoličke Čaire, Kletište, Krajiška Kutinica, Kutina, Kutinica, Kutinska Slatina, Međurić, Mikleuška, Mišinka, Repušnica, Selište, Stupovača, Šartovac i Zbjegovača.