Kutinska tržnica od subote ponovno radi

Sukladno odluci Nacionalnog stožera i kutinski Stožer civilne zaštite donio je odluku o ponovnom otvaranju gradske tržnice. Tako će u subotu 11. travnja tržnica ponovno raditi u vremenu od 8-13 h. , a prodavat će se samo prehrambeni proizvodi.
“Tržnica će raditi tržnima danima, srijedom i subotom te će za sve OPG-ove koji su do sada radili biti omogućen rad i dalje ali u skladu s tehničkim uvjetima i preporukama koje moramo poštovati“ rekao je Krešimir Lenić, direktor Komunalnih servisa Kutina.
Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Kutine Damir Markuš rekao je kako će djelatnici Komunalnih servisa brinuti o tome da se poštuju odredbe Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. „Članovi Stožera civilne zaštite Grada Kutine danonočno paze na poštivanje pravila Stožera u našem gradu. Molimo sugrađane da i dalje poštuju sva pravila, pravila o smanjenu kretanja u gradu  a naročito na pravila prilikom ulaska u prostor tržnice“ rekao je Markuš.
Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić pozvao je sve sugrađane da pomno prate obavijesti iz Komunalnih servisa i dalje te da će o svemu bit pravovremeno obaviješteni.