Kutinska knjižnica s radom počinje 28. travnja, po skraćenom radnom vremenu

Knjižnica i čitaonica Kutina sutra, od 28. travnja, ponovno radi.  Knjižnica će raditi po skraćenom radnom vremenu. Ponedjeljkom srijedom i petkom knjižnica radi od 8 do 14 h, a utorkom i četvrtkom od 14-19 h.


  „Na ulazu Knjižnice osigurali smo sredstva za dezinfekciju ruku i mole se korisnici da ih koriste. Knjižnica će raditi samo za posudbu građe, dok će čitaonica ostati zatvorena do daljnjega“, rekla je ravnateljica Knjižnice Suzana Pomper. Korisnike upućuju da koriste njihov e-katalog i naruče knjige putem maila: knjiznica.kutina@gmail.com  ili na broj telefona 683 558, kako bi ih knjige čekale i kako bi se što manje zadržavali u prostoru Knjižnice. Knjige koje se vrate će biti u karanteni 3 dana i tek tada će ponovno biti u opticaju.
 

 Knjižnicu je danas obišao gradonačelnik Kutine, Zlatko Babić. „Sukladno odlukama Nacionalnog stožera i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo s radom počinju Knjižnica i Muzej Moslavine. Na njihovim web stranicama nalaze se detaljne upute kako se pridržavati svih sigurnih mjera i nadam se da ćemo na ovaj način omogućiti vraćanje dijela društvenog života, uz poštivanje sigurnosnih mjera“, rekao je tom prilikom gradonačelnik Kutine.