Zaklada Sandra Stojić pomaže starijim sugrađanima

Zaklada Sandra Stojić stavila se na raspolaganje starijim sugrađanima, o tome je izvijestila Priopćenjem za javnost:

Kutina, 23.3.2020.

Dragi naši sugrađani

PRIOPĆENJE

Slijedom novonastale situacije, Zaklada Sandra Stojić sa svojim djelatnicama stavila se na raspolaganje Stožeru civilne zaštite Grada Kutine kako bi svojim kapacitetima i znanjem pomogli u ovim teškim uvjetima, pružanjem moralne podrške te dostavom neophodnih namirnica ili lijekova. Usluga se odnosi na naše starije sugrađane koji su sami ili bolesni, a ne smiju se kretati radi situacije s korona virusom.
Jučerašnji potres dodatno je ugrozio i uznemirio naše sugrađane. Iako u našem gradu nije bilo materijalnih šteta sve nas je pogodio psihološki pritisak ponovo nečeg novog i nepoznatog na što ne možemo nikako utjecati.
Smatramo da su naše djelatnice nezamjenjive u pomoći u ovakvim situacijama. Sve su educirane za rad na siguran način prema smjernicama Nacionalnog stožera. Sve nose vidljive oznake, roza majice ili jakne na kojima je istaknuto ime Zaklade Sandra Stojić, te akreditacije s imenom i prezimenom i slikom.
U ovom trenutku smo na usluzi svim građanima grada Kutine koji su u potrebi, a ne samo našim korisnicima po projektu UP.02.1.1.05.0112’ Žene su snaga zajednice’. Javite se direktno u Zakladu ili u Stožer civilne zaštite Grada Kutine koji će vas uputiti kako da nas kontaktirate. Biti ćemo u stalnom kontaktu s njima kako bi sve proteklo u najboljem redu.
Imamo kontakte i s jednim robnim centrom koji nudi da preko nas naručite što vam treba, a mi ćemo vam to dostaviti.
Javljajte nam se i na Facebook. Sve redovito pratimo.

U ovom trenutku najvažnije je da svi ostanemo zdravi i sigurni.

U ime svih naših neumornih djelatnica koje rade bez obzira na uvjete, upraviteljica Zaklade,
Biserka Stojić