Obavijest o radu gradske uprave, ustanova i trgovačkih poduzeća

 Slijedom preporuka Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije, a radi prevencije širenja koronavirusa i zaštite zdravlja svih sugrađana kao i zaposlenika gradske uprave, ustanova i trgovačkih društava u vlasništvu Grada Kutine, pozivamo građane da svu komunikaciju prema gradskoj upravi, svim tvrtkama i ustanovama Grada Kutine obavljaju  putem pošte, elektroničkim putem ili telefonom.

Gradska uprava stoji na raspolaganju svojim sugrađanima te je osigurano kontinuirano obavljanje poslova. Gradska uprava radi prema uobičajenom radnom vremenu no mole se građani da ne dolaze osobno u prostorije Gradske uprave ukoliko nije nužno.

Ukoliko je dolazak u gradsku upravu nužan, postupit će se sukladno Preporukama Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije o komunikaciji s tijelima javne vlasti i ustanovama u Sisačko-moslavačkoj županiji te će se komunikacija sa strankom odvijati na hodniku na udaljenosti najmanje 1 metar bez neposrednog fizičkog kontakta.

Svi kontakti Grada Kutine s brojevima telefona i e-mail adresama mogu se pronaći na web stranici Grada Kutine www.kutina.hr odnosno na sljedećoj poveznici https://www.kutina.hr/Sluzbeni-dio/Ustroj .

Grad Kutina moli sve svoje sugrađane kao i ustanove i trgovačka društva u vlasništvu Grada da se pridržavaju protuepidemijskih preporuka donesenih od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije.

Preporuku Stožera civilne zaštite Sisačko-moslavačke županije možete pročitati na STOŽER CIVILNE ZAŠTITE SMŽ -Preporuka.pdf