Počelo je natjecanje u Kutinskoj matematičkoj ligi

Nakon provedenih kvalifikacija po školama u srijedu 5. veljače 2020. godine održano je prvo kolo Kutinske matematičke liga, sezona 2019/2020, Domaćin je bila Tehnička škola Kutina. Okupljanje je započelo u 15.30 sati u holu škole, a početak je bio u 16 sati. Uz domaćina škole prof. Stjepna Uroića na prvom kolu ovogodišnje lige prisustvovali su svi nastavnici i učitelji iz ostalih škola u gradu i predstavnici Zajednice tehničke kulture Kutina i dopredsjednik gradskog vijeća i voditelj Županijskog Centra izvrsnosti podružnica Kutina Ivica Glibo dipl.ing.
Zvonimir Lernatić, predsjednik Zajednice tehničke kulture Kutina na početku pozdravio je sve prisutne i zahvalio se domaćinu na odličnoj organizaciji i gradu koji sve to podržava i financira preko Centra izvrsnosti. Svim natjecateljima poželio je dobar uspjeh na natjecanju u prvom kolu i proglasio ligu otvorenom.
Domaćin drugog kola, koje će se održati u srijedu, 11. ožujka 2020. godine bit će Srednja škola Tina Ujevića . Više o svemu nakon drugog kola.
Rezultate prvog kola pratite na linku: https://carnet-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/zeljko_turkalj_skole_hr/EgGKRyByMlxGt1KywLb863kBNRPLplxaWxv1dJBmv72L7A?e=KGcdRT