„Kako dobro kumunicirati?“ – predavanje u organizaciji ZT Dante Moslavina

 Zajednica Talijana Dante Moslavina u svojim je prostorijama u ul. Andrije Hebranga organizirala predavanje koje je održala mag. psihologije iz Višnjana, Luana Poleis.

  Luana Poleis magistra je psihologije, smjer kazneno istražne odnosno sudske psihologije, i certificirani NLP praktičar. U poslu se bavi individualnim savjetovanjem i terapijom djece, adolescenata i odraslih, a dosad je stekla zavidno iskustvo psihoterapijskog rada s obiteljima koji kroz život susreću različite probleme i izazove – od rastave do problema koji nastaju kao nuspojave psihološkog odrastanja i adaptacije.  Za kvalitetan odnos Luana Poleis presudnom vidi dobru komunikaciju, tako da predavanje s razlogom nosi naziv „Kako dobro komunicirati?“.

Tribina je bila vrlo dobro posjećena, a uz članove Zajednice Talijana Dante Moslavina posjetili su je i brojni građani. Interakcija publike i predavačice, zanimljivo predavanje i slobodno postavljanje pitanja bila je sastavnica ove radionice.
 

Marijeta Di Gallo predsjednica Zajednice Talijana Dante Moslavina uvodno je predstavila predavačicu mag. Poleis na radionici koja je financirana sredstvima Talijanske Unije. Ovo je samo jedan od događaja koji Zajednica Talijana Dante Moslavina organizira za sve građane Kutine i tako aktivno doprinosi društvenom životu grada.