Nagrada za fotografiju u filmu “Zoe” stigla iz Brazila

Uz niz dosad ostvarenih zapaženih rezultata na domaćim i međunarodnim festivalima, filmskoj družini OŠ Stjepana Kefelje stiglo je novo priznanje iz Brazila s 5. FECEA (Festival Internacional de Cinema Escolar de Alvorada) Podsjetimo, riječ je o filmu u kojem je mlada filmska družina kratkim igranim filmom „ZOE“  predstavila kutinsku osnovnu školu Stjepana Kefelje, grad Kutinu, ali i Hrvatsku i time promovirala Lonjsko polje, stare vizure koje lagano izumiru, čardake i krajolike u koji će ostati upamćeni kroz ovaj film. Nagrada za „najbolju fotografiju na filmu“ s brazilskog  festivala stigla im je poštom.

U sljedećem razdoblju film će biti prikazan na Children’s Film Festivalu u Seattlu, International Children’s Film Festivalu u Oaklandu, Primer Festivalu u Limi, te The Garden State Film Festivalu koji se održava u New Jerseyu.

Svi zainteresirani koji dosad nisu pogledali ovaj kratki film mogu to učiniti sutra ( 1. veljače) u sklopu manifestacije „BUDUĆNOST NA RUBU MOČVARE“ u Prijamnom centru Parka prirode „Lonjsko polje“ u Repušnici od 10 -13 sati.