Manuel Hanžek novi je predsjednik ŠNK “Mladost” Gornja Gračenica

Športski nogometni klub Mladost iz Gornje Gračenice održao je izvanrednu izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika kluba izabran Manuel Hanžek.

Riječ je o klubu koji je u 2019. godinu ušao samo s kategorijom limača, jer su krajem 2018. zbog nedostatka igrača morali otkazati i pionire, juniore i seniore, napomenuo je u Izvješću o radu tajnik kluba Josip Brlek. „Proljetni dio sezone 2018/2019 izgurali samo s najmlađom kategorijom te uspješno završili sezonu. Po završetku sezone, organizirali smo turnir limača na kojem je nastupilo šest ekipa. Velikim angažmanom ljudi koji su se uključili oko pripreme turnira uspjeli smo dosta podići ljestvicu šta se tiče organizacije te se nadamo da će i ove godine biti isto tako ako ne i bolje“ – napomenuo je Brlek.

Ljetno razdoblje je bilo radno, uz mnogo napora klub je uspio ponovno okupiti igrače svih kategorija, a uspjeli su i namjeri da u novu nogometnu sezonu, koja je počela početkom 9. mjeseca, krenu sa četiri kategorije. „Istina, rezultat koji smo postigli na kraju jesenskog dijela sezone 2019/2020 za kategorije pionira, juniora i seniora nije u skladu s tradicijom ŠNK Mladost, no ako se uzme u obzir da je jako malo nedostajalo da se klub ugasi, smatram da smo ipak postigli veliki rezultat“ – istaknuo je tajnik kluba.

„Boje kluba i dalje dostojno brane limači koji su zaista postigli fantastičan rezultat na kraju ove polusezone, drugi su iza kutinske Moslavine. Šta se tiče poslova i angažmana oko kluba, uz dobru organizaciju zna nas biti zavidan broj, no isto tako se to nekada svede na 2-3 čovjeka. I na kraju, napominjem i kako smo uspjeli dobiti financijsku donaciju, te kupiti aluminijske golove za limače“ – zaključio je Brlek.

Podršku radu Kluba na skupštini upućujući želje za uspješan rad izrazio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače te tajnik Zajednice športskih udruga Ivica Keser .