Rukometaši Moslavine ponovno prvi na tablici

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine na domaćem su parketu porazili momčad Rudara iz Ruda kod Samobora rezultatom 28:19 te su ponovno, sa 18 bodova, preuzeli vodstvo na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever. U zadnjem kolu jesenskog dijela prvenstva iduće subote Moslavina gostuje u Vidovcu kod istoimene momčadi.
Jesenski dio prvenstva završili su nogometaši kutinske Moslavine. U zaostaloj utakmici u Lukavcu protiv istoimene momčadi, Moslavina je poražena sa 4:1. Proljetni dio natjecanja Moslavina čeka na 5. mjestu sa 28 bodova. Jesenski prvak je momčad Karlovca. Jesenski dio natjecanja završili su i kadeti Moslavine pobjedom nad vršnjacima momčadi Gaj Mače od 2:1. Kadeti Moslavine su sa 34 boda završili na 3. mjestu. Juniori Moslavine igrat će još dvije zaostale utakmice.
Zadnje kolo jesenskog dijela prvenstva odigrano je i u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Moslavac je u Popovači sa 1:5 poražen od Radnika iz Majura. U Velikoj Ludini Sokol i Vatrogasac su odigrali neodlučeno, 2:2. U Osekovu je Dinamo poražen od Banovca iz Gline sa 1:4 dok je Hajduk u Selima sa 3:1 bio bolji od Mladosti iz Repušnice. U Budaševu je BSK izgubio od Volodera sa 1:4. Trenutno je na tablici vodeći Lekenik, ali još se idućeg vikenda igraju tri zaostale utakmice. (I.G.)