RK MOSLAVINA jesenski prvak polusezone 1.HRL sjever

Po završetku prvoga dijela sezone 2019/2020 1. Hrvatske rukometne lige-Sjever, kutinski rukometaši osvojili su zasluženo prvo mjesto i naslov jesenskog prvaka. Iako bodovno izjednačeni s ekipom Metalca iz Zagreba, gdje su obje ekipe osvojile po 18 bodova, presudila je bolja gol razlika kutinskih rukometaša. U zadnjem, 13. kolu ove polu sezone, RK Moslavina je doživjela  poraz u Vidovcu od istoimene ekipe, te je tako propustila priliku bodovno se odvojiti od ostatka lige. U prilog im nije išla niti činjenica da su za  tu utakmicu ostali bez trojice važnih igrača iz vanjske linije ( Pleše, Šepak, Bunjevac ). Na sreću, ozljede nisu teže, te će sva trojica spremna dočekati nastavak sezone.

Pred početak sezone, Uprava RK Moslavina uspjela je  osigurati sve preduvjete za kvalitetan i nesmetan rad , te je otvoreno  najavila napad na prvo mjesto, što naravno donosi i direktan plasman u Premijer ligu. Osvajanjem prvoga mjesta na kraju polu sezone, potvrđene su ozbiljne namjere ovog kluba koji strpljivo čeka priliku povratka u sam vrh hrvatskog rukometa.

Dokaz da je klub na pravom putu  je i sve veći odaziv kutinske publike, koja s nestrpljenjem očekuje svaku slijedeću domaću utakmicu. Oduševljenje sa atmosferom u kutinskoj dvorani ne mogu sakriti niti gostujuće ekipe, koje u ovom dijelu sezone , iz Kutine nisu uspjele izvući niti boda.

              RK MOSLAVINA 2 – PRED OSVAJANJEM NASLOVA JESENSKOG PRVAKA  I U 3. HRL

Još jedan podatak izuzetno veseli sve poklonike ovog kluba. Od ove sezone, RK Moslavina ponovno je sudionik 3. HRL Središte sa svojom 2. ekipom. Glavni cilj sudjelovanja u ovoj ligi je afirmacija mladih igrača koji za sada nemaju zapaženiju ulogu u prvoj ekipi, ali se nameću svojim radom i talentom. Dva kola prije kraja prvog dijela , ekipa RK Moslavina 2 ,nalazi se na  1. mjestu 3. HRL-Središte sa osvojenih 20 bodova.

Moramo napomenuti da se ,uz dvije spomenute lige seniora, RK MOSLAVINA uspješno natječe i u 1. HRL kadeta 2002.god. , 1.HRL mlađih kadeta 2004.god. , 2. HRLD A god.2006. , 1. HRLD B 2008.god ,  Liga Mini rukometa 2010/2012. god.

Zahvaljujući predanom i mukotrpnom radu svih igrača, trenera i Uprave RK Moslavina, kutinski rukomet zasluženo korača  prema elitnom razredu hrvatskog rukometa.  Podržimo ih svim snagama u tom pothvatu, jr „ …i mi sa tribina, svi smo MOSLAVINA“ !