Rezultati rukometnih i nogometnih utakmica

Završen je jesenski dio prvenstvenog natjecanja u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u Vidovcu i protiv istoimenog kluba izgubili rezultatom 26:21. Unatoč tome, Moslavina je sa 18 bodova jesenski prvak. Prati ju Metalac iz Zagreba s istim brojem bodova. Prvenstvo se nastavlja 1. veljače iduće godine.
Jesenski dio prvenstva završio je i u Prvoj i u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi gdje su se igrale zaostale utakmice. U Prvoj županijskoj ligi utakmica u Sisku između Metalca i Mladosti iz Repušnice nije se odigrala zbog nedolaska gostiju iz Repušnice. Očekuje se da će biti registrirana s 3:0 u korist Metalca. Utakmica u Topuskom između Topuskog i Vatrogasca prekinuta je u 77. minuti kod rezultata 8:0 za Topusko jer Vatrogasac, zbog ozljeda, nije imao dovoljan broj igrača za nastavak utakmice. Jesenski je prvak Banovac iz Gline.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi dvije zaostale utakmice igrao je Metalac iz Međurića. Prvu je na domaćem terenu izgubio od Sokola iz Rajića sa 1:2, a drugu u Petrinji od Češkog Sela sa 7:2. Jesenski prvak Druge županijske lige je momčad Pešćenice. Prvenstvo se nastavlja krajem ožujka iduće godine. (I.G.)