Sportski vikend 28. – 29. rujna

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini porazili su momčad Dugog Sela sa 30:22. Moslavina se trenutno nalazi na 4. mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Idućeg vikenda Moslavina gostuje u Zagrebu kod ekipe Metalca.
Nogometaši kutinske Moslavine u redovnom kolu 4. hrvatske nogometne lige Središte na stadionu u Kutini porazili su momčad Mladosti iz Zaboka sa 3:2. Juniori i kadeti Moslavine gostovali su u Jastrebarskom kod momčadi Jaske. Juniori su poraženi sa 2:0 dok su kadeti pobijedili sa 5:1.
U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Topusko je sa 3:0 porazili Dinama iz Osekova. U Selima je Hajduk sa 1:3 izgubio od Moslavca iz Popovače. U Velikoj Ludini Sokol je izgubio od Banovca iz Gline sa 2:4. U Husainu je Vatrogasac poražen od Frankopana iz Galdova sa 1:2. U Repušnici je Mladost izgubila od Volodera sa 0:8. Vodeća momčad na tablici je Topusko.
U Drugoj županijskoj ligi u Sunjskoj Gredi su Sunjski i Lokomotiva iz Kutine odigrali neriješeno, 2:2. U Hrastovici su Sloga i Jelengrad iz Gornje Jelenske također remizirali, 3:3. U Pešćenici je Metalac iz Međurića poražen sa 8:3. Na tablici vode Slavonac i Metalac.
U Trećoj županijskoj ligi Moslavina je u Donjoj Gračenici poražena od Šartovca sa 1:2. U Jamaricama je Dinamo pobijedio Ekonomika iz Donje Vlahiničke sa 4:0. U Gornjoj Gračenici je Mladost izgubila od Garića iz Ilove sa 1:3. U Banovoj Jarugi je Strijelac sa 2:1 pobijedio Naftaplina iz Strušca. U Krču je Dinamo bio bolji od Sloge iz Potoka 4:2. Vodeći na tablici je Dinamo iz Krča.