Sportski vikend 26. i 27. listopada

Ovog vikenda, 26. i 27. listopada, igraju se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Rukometaši kutinske Moslavine u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini u subotu u 18 i 30 sati dočekuju momčad Čakovca. Moslavina je trenutno sa 10 bodova na prvom mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever, a gosti iz Čakovca na petom mjestu.
Nogometaši kutinske Moslavine, članovi 4. hrvatske rukometne lige Središte, u subotu na Gradskom stadionu u Kutini dočekuju momčad Save iz Strmca. Juniori i kadeti Moslavine gostuju u nedjelju u Laduču kod momčadi Sutle.
U Prvoj županijskoj ligi u subotu se sastaju u Velikoj Ludini Sokol i BSK iz Budaševa, na Husainu Vatrogasac i Lekenik, u Novskoj Libertas i Moslavac iz Popovače, a u Gornjoj Gračenici Voloder i Frankopan iz Galdova. U nedjelju u Repušnici igraju Mladost i Dinamo iz Osekova.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju igraju u Pešćenici Pešćenica i Lokomotiva iz Kutine te u Međuriću vodeći Metalac i Jelengrad iz Gornje Jelenske.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi u nedjelju igraju u Jamaricama Dinamo i Matija Gubec iz Kutine, u Gornoj Gračenici Mladost i Moslavina iz Donje Gračenice, u Krču vodeći Dinamo i Šartovac, u Potoku Sloga i Ekonomik te u Strušcu Naftaplin i Garić iz Ilove. Sve nogometne utakmice počinju u 15 sati. (I.G.)