RA Mrav i SIMORA – predstavljanje poziva „Inovacije u S3 područjima“

U Poduzetničkom inkubatoru u Kutini danas je održana radionica za male i srednje poduzetnike i obrtnike, a radi se o predstavljanju poziva na dostavu projektnih prijedloga „Inovacije u S3 područjima“.

Radionica je organizirana suradnjom Razvojne agencije MRAV Kutina i županijske Razvojne agencije SIMORA. Direktor RA MRAV Kutina Tomislav Kojundžić zadovoljan je dobrim odazivom malih poduzetnika i obrtnika na temu „Inovacije u S3 područjima“.
 

O uvjetima natječaja i benefitima govorila je Kristina  Božić Erkez voditeljica za pripremu programa i projekata u RA Sisačko moslavačke županije SIMORA. Poduzetnicima je objasnila sve oko prijave projekata za koje mogu financirati svoje inovacije. Kako je istaknula rok za prijavu projekata je 15. listopad, a moguće je ostvariti više vrsta potpora iz toga natječaja koje se kreću od 45% do 75% bespovratnog pokrivanja troškova.
 

Oni koji nisu bili prisutni na današnjoj radionici, a zanima ih ovaj natječaj mogu se informirati i u kutinskoj RA MRAV odnosno Poduzetničkom inkubatoru u ulici Hrvatskih branitelja 2.