Šaranski kup hrvatskih branitelja 2019.

U Kutini, na jezeru Bajer danas je svečano otvoreno tradicionalni Šaranski kup hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata što ga organiziraju ŠRK Amur Petrokemija i HVIDR-a Grada Kutine.
U slijedeća tri dana na jezeru Ilova u ribolovu će se natjecati 21 ekipa hrvatskih branitelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Sve sudionike i dobar ulov u ime organizatora zaželjeli su Siniša Fijala, predsjednik ŠRK Amru Petrokemija, Damir Badanjak, predsjednik HVIDRA-e Kutina i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.
Sudionici ovog Šaranskog kupa izrazili su zadovoljstvo i zahvalili kutinskim braniteljima što nastavljaju tradiciju Šaranskog kupa za branitelja. „Važno nam je da se ponovno susretnemo i provedemo tri dana zajedno. Uz to i na ovaj način pronosimo vrijednosti i čuvamo uspomenu na Domovinski rat.“, poručili su sudionici Šaranskog kupa za branitelje u Kutini.
Završetak kupa i proglašenje pobjednika najavljeno je u nedjelju, 1. rujna na jezeru Bajer u Kutini u 13 sati pa organizatori pozivaju i građane Kutine da im se pridruže u nedjelju.