Vikend na Kutinskom ljetu

Iz Turističke zajednice Kutina pozivaju vas da vikend provedete na Kutinskom ljetu:

Vikend ćemo otvoriti s Talijanskom noći / Notte italiana (petak, 5. srpnja.) na prostoru parka kestenova (Trg kralja Tomislava), gdje ćemo prezentirati talijansku eno – gastro ponudu u kombinaciji s glazbenim nastupom Mateja Mudrovčića i Vedrana Šarića. Program događanja započeti će u 18:00 sati, a završiti u 22:00 h, a obuhvatit će glazbeni nastup, podjelu talijanskog specijaliteta (tjestenina s rajčicom), prezentaciju oldtimera, facepainting za najmlađe, te vođenu degustaciju Vinarije Capo iz Istre.

Subota, 6. srpnja rezervirana je za adrenalinsko događanje na prostoru parkirališta Športskog centra Kutina, gdje će se u organizaciji Matije Podhraškog (akrobatski vozač iz Kutine) održati događanje pod nazivom „Motor Show“. Vrata događanja za posjetitelje će biti otvorena od 16:00 sati, dok će sami program započeti oko 17:00 sati. Program će obuhvatiti akrobatske nastupe na motorima, te izložbu luksuznih automobila.

Vikend ćemo zatvoriti u nedjelju 7. srpnja s 4. Ženskim glazbenim čavrljanjima koje će se održati iza Knjižnice i čitaonice, a u organizaciji ŽVA SiDone. Ove godine ženska glazbena čavrljanja će ugostiti ŽVA Kutinske dunje, Žensku klapu Kolapjanke, Mješoviti vokalni sastav Medjuwodje iz Garešnice, ŽVA Petrus iz Petrinje, ŽVA SiDone, te Mušku klapu Kmeti iz Pregrade. Program događanja će započeti nedjelju u 18:00 sati, a u slučaju lošeg vremena održati će se u prostoru Arcus Club-a u Kutini.

Veselimo se Vašem dolasku.

Djelatnici Turističkog ureda TZG KT