Nošnja Ane Gočan iz KUD-a Repušnica među najljepšima

Na 34. Martinskim susretima koji su ujedno predstavljali i 22. županijsku smotru folklora Sisačko- moslavačke nastupili su i KUD-ovi s područja Kutine i Moslavine kao što su KUD Repušnica, KUD „Seljačka sloga“, KUD „Ivančice“ te KUD-ovi iz Banove Jaruge i Volodera. Smotra je natjecateljskog karaktera i izlučna je za državne smotre «Vinkovačke jeseni» Vinkovci, «Đakovačke vezove Đakovo i «Susret hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina» Sisak, te županijske smotre „Igra kolo“ Ogulin, „Brodsko kolo“ Slavonski Brod i Smotru folklora Zadarske županije Zadar, a pratila ju je stručna komisija u sastavu Irena Miholić, dr.sc. (glazba), Iva Niemčić, dr.sc. (ples), Josip Forjan, prof. (nošnje).

U sklopu smotre održana je i revija narodnih nošnji Martinskih susreta na temu „Nošnja za blagdan Tijelova“. Prema ocjenama komisije prva nagrada otišla je u Voloder, druga u Oriovac, a treća u Repušnicu.
„Naša ljepotica, garderobijerka Ana Gočan, bila je spremljena u vlastitu nošnju u zev. Na glavi je imala bijelu peču vezenu koncem, od nakita tu su bili dukati, škude i sekanci, na nogama lakirane cipele“ s ponosom ističu članovi KUD-a Repušnica.