Kutisnki župnik vlč. Dragutin Papić odlazi iz Kutine

Odlukom sisačkog biskupa mons. Vlade Košića kutinski župnika vlč. Dragutin Papić razriješen je službe župnika župe Majke Božje Snježne u Kutini i imenovan župnikom župe sv. Marije Magdalene u Selima kod Siska te ravnateljem Biskupijske ustanove za uzdržavanje klera i drugih crkvenih službenika.


vlč. Mato Draganović razriješen je službe župnika župe sv. Alojzija Gonzage u Popovači i imenovan župnikom župe Majke Božje Snježne u Kutini.
Dr. Ivan Petrović razriješen je službe upravitelja župe sv. Antuna Padovanskog u Bučici i imenovan upraviteljem župe sv. Alojzija Gonzage u Popovači.

Mato Sukalić, razriješen je službe župnika župe sv. Marije Magdalene u Selima i imenovan župnikom u župi sv. Mihaela arkanđela u Velikoj Ludini.
Mato Mihaljević razriješen je službe župnika u župi sv. Mihaela arkanđela u Ludini i upućen na bolovanje u Svećenički dom u Sisku.
Nikola Majcen razriješen je službe župnika župe sv. Antuna Padovanskog u Voloderu i imenovan župnikom župe sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu.