Sportski vikend 20. i 22. travnja

Zbog blagdana Uskrsa prvenstvene nogometne utakmice igraju se ranije. U četvrtak, 18. travnja, na gradskom su stadionu u Kutini redovno prvenstveno kolo 4. hrvatske nogometne lige odigrali kutinska Moslavina i Zelina. Gosti iz Svetog Ivana Zeline bili su bolji i pobijedili sa 0:3. Prvenstvene su utakmice na domaćem terenu odigrali i pioniri Moslavine protiv vršnjaka iz Dubrave u Zagrebu. Mlađi pioniri poraženi su sa 0:4, a stariji sa 1:3.
Sve utakmice Prve županijske nogometne lige zbog praznika će se odigrati u subotu, 20. travnja. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Osekovu se sastaju Dinamo i Vatrogasac iz Husaina, u Voloderu Voloder i Metalac iz Siska te u Velikoj Ludini Sokol i Moslavac iz Popovače.
U Drugoj županijskoj ligi u subotu se sastaju u Repušnici Mladost i Češko Selo iz Petrinje, u Kutini igraju Lokomotiva i Sunjski iz Sunjske Grede, u Međuriću Metalac i Podovi iz Dvora dok će se utakmica u Gornjoj Jelenskoj između Jelengrada i Sokola iz Rajića odigrati u ponedjeljak, 22. travnja.
U Trećoj županijskoj ligi sastaju se u Ilovi Garić i Sloga iz Potoka, u Brinjanima Brinjani i Strijelac iz Banove Jaruge, u Jamaricama Dinamo i Šartovac, u Krču Dinamo i Ekonomik iz Donje Vlahiničke te u Donjoj Gračenici Moslavina i Naftaplin iz Strušca. Momčad Matije Gupca iz Kutine je ovo kolo slobodna. Sve nogometne utakmice počinju u 16 i 30 sati. (I.G.)