Sportski vikend 13. i 14. travnja

Ovog vikenda, 13. i 14. travnja, igraju se redovne prvenstvene utakmice u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 13. travnja, gostuju u Osijeku kod istoimene momčadi. Moslavina je trenutno sa 31 bodom na 3. mjestu tablice Prve hrvatske rukometne lige Sjever.
Nogometaši kutinske Moslavine u subotu gostuju u Odranskoj Obriježi kod momčadi Dinama. Moslavina je na pretposljednjem mjestu 4. hrvatske nogometne lige i bori se za opstanak. U subotu prvenstvene utakmice igraju i juniori Moslavine koji gostuju u Popovači kod Moslavca te pioniri koji gostuju u Zagrebu kod momčadi HAŠK-a.
Redovna prvenstvena kola igraju se u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi u subotu Moslavac u Popovači dočekuje Topusko. Sokol iz Velike Ludine u nedjelju gostuje u Sisku kod Metalca. U Topolovcu se sastaju TŠK 1932 i Voloder. Na Husainu igraju Vatrogasac i Frankopan iz Galdova, a u Lekeniku Lekenik i Dinamo iz Osekova.
U Drugoj županijskoj ligi u nedjelju se sastaju u Petrinji Češko Selo i Metalac iz Međurića, u Rajiću Sokol i Mladost iz Repušnice, u Sunjskoj Gredi Sunjski i Jelengrad iz Gornje Jelenske te u Staroj Subockoj Croatija i Lokomotiva iz Kutine.
U Trećoj županijskoj ligi u subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Garić iz Ilove, a u nedjelju se sastaju u Donjoj Vlahiničkoj Ekonomik i Moslavina iz Donje Gračenice, u Šartovcu Šartovac i Dinamo iz Krča, u Banovoj Jarugi Strijelac i Dinamo iz Jamarica te u Potoku Sloga i Brinjani. Sve nogometne utakmice počinju u 16 i 30 sati. (I.G.)