Rezultati nogometaša i rukometaša

Proteklog vikenda odigrana su redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine, u posljednjoj ovosezonskoj domaćoj utakmici, pobijedili su goste, Medvešćak iz Zagreba, sa 30:22. Moslavina je trenutno sa 33 boda na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Isti broj bodova ima i momčad Ivanića s kojom će Moslavina igrati u posljednjem kolu u subotu, 4. svibnja, u Ivanić-Gradu. Dakle, moslavački derbi odlučit će o konačnom poretku na tablici.
Nogometaši kutinske Moslavine gostovali su u Zaboku gdje su poraženi od domaće Mladosti sa 6:2. Moslavina je i dalje na pretposljednjem mjestu 4. hrvatske nogometne lige Središte. Iduću utakmicu na Gradskom stadionu u Kutini igra već u srijedu, 1. svibnja, u 17 sati protiv Karlovca.
Odigrane su prvenstvene utakmice u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Starom Grabovcu je Sloga iz Jazavice porazila Sokola iz Velike Ludina sa 3:0 te je i dalje vodeća na tablici Prve županijske nogometne lige. Moslavački derbi u Popovači između Moslavca i Volodera završio je pobjedom Moslavca sa 2:1. Dinamo iz Osekova je u gostima u Budaševu pobijedio BSK-a sa 1:2. Utakmica na Husainu između Vatrogasca i Pešćenice nije odigrana zbog nedolaska gostiju.
U Drugoj županijskoj ligi Mladost iz Repušnice je sa 0:4 pobijedila Podove u Dvoru te je i dalje prva na tablici. U Međuriću je Metalac sa 5:4 bio bolji od Struga iz Bročica. U Petrinji je Jelengrad iz Gornje Jelenske porazio domaćina, Češko Selo, sa 0:1. U Rajiću je Sokol sa 7:0 bio bolji od Lokomotive iz Kutine.
U Trećoj županijskoj nogometnoj ligi vodeća momčad, Matija Gubec iz Kutine, pobijedila je Slogu u Potoku sa 2:4. U Strušcu je Naftaplin izgubio od Dinama iz Krča sa 0:2. U Donjoj Vlahiničkoj je Ekonomik sa 4:0 bio bolji od Dinama iz Jamarica. U Šartovcu je Šartovac pobijedio Brinjane sa 7:0. U Banovoj Jarugi su Strijelca i Garić iz Ilove igrali neriješeno, 3:3. (I.G.)