Sportski vikend 30. i 31. ožujka

I ovog vikenda igraju se redovne prvenstvene utakmice u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 30. ožujka, gostuju u Zagrebu kod momčadi Maksimir Pastele. Moslavina je i dalje sa 27 bodova na 4. mjestu Prve hrvatske rukometne lige Sjever. Domaća publika s velikim zanimanjem očekuje KUP utakmicu koju će Moslavina na domaćem parketu u srijedu, 3. travnja, igrati protiv zagrebačke Dubrave, člana Premijer rukometne lige.
Nogometaši kutinske Moslavine i dalje se bore za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte. U subotu, 30. travnja, gostuju kod momčadi Gaj Mače. Prvenstvene utakmice igraju i stariji i mlađi pioniri koji gostuju u Velikoj Gorici kod momčadi Gorice.
Ovog vikenda se igraju prvenstvene nogometne utakmice u sve tri županijske nogometne lige. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U subotu se sastaju u Majuru Radnik i Moslavac iz Popovače, u Budaševu BSK i Sokol iz Velike Ludine, na Husainu Vatrogasac i Voloder te u nedjelju igraju Pešćenica i Dinamo iz Osekova.
U Drugoj županijskoj ligi u subotu u Hrvatskoj Dubici igraju Mladost Una i Jelengrad iz Gornje Jelenske, a u nedjelju u Sunjskoj Gredi Sunjski i Metalac iz Međurića, u Staroj Subockoj Croatia i Mladost iz Repušnice te u Selima Hajduk i Lokomotiva iz Kutine.
Prvo proljetno prvenstveno kolo ovog vikenda igra se u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi. U subotu u Kutini igraju Matija Gubec i Dinamo iz Jamarica, a u nedjelju se sastaju Šartovac i Naftaplin iz Strušca, u Banovoj Jarugi Strijelac i Moslavina iz Donje Gračenice, u Potoku Sloga i Dinamo iz Krča te u Ilovi Garić i Brinjani. Sve subotnje nogometne utakmice počinju u 15, a nedjeljne zbog pomicanja sata u 16 sati. (I.G.)