Sportski vikend 2. – 3. ožujka

Rukometaši kutinske Moslavine u subotu, 2. ožujka, gostuju u Križevcima gdje će igrati prvenstvenu utakmicu protiv momčadi KTC-a, trenutno drugoplasirane momčadi u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. Moslavina je trenutno na 4. mjestu i ove godine još nije doživjela prvenstveni poraz, a ima i pobjedu u KUP natjecanju.
Ovog vikenda počinje prvenstveno natjecanje u 4. nogometnoj ligi Središte. Nogometaši kutinske Moslavine u nedjelju, 3. ožujka, gostuju u Donjoj Bistri kod momčadi Bistre. Moslavina je jesenski dio prvenstva okončala na 13. mjestu sa 14 bodova. Ovog proljeća očekuje ju borba za opstanak. Prvenstvene utakmice u Prvoj hrvatskoj ligi za starije i mlađe pionire Regije Zagreb nastavljaju pioniri Moslavine koji u subotu, 2. ožujka, gostuju u Zagrebu kod Dinama, vodeće momčadi na tablici.
Proljetni dio prvenstvenog natjecanja ovog vikenda počinje i u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Vatrogasac na Husainu u subotu, 2. ožujka, dočekuje Moslavca iz Popovače, a u nedjelju, 3. ožujka, sastaju se u Peščenici Peščenica i Sokol iz Velike Ludine te u Osekovu Dinamo i Voloder. Sve nogometne utakmice počinju u 15 sati. (I.G.)