Rezultati nogometnih i rukometnih utakmica

U derbiju kola Prve hrvatske rukometne lige Sjever rukometaši kutinske Moslavine u nedjelju, 24. ožujka, odigrali su na domaćem parketu neriješeno, 26:26, s momčadi Viro iz Virovitice. Moslavina je sa 27 bodova na 4. mjestu, a Viro je i dalje treći na tablici. Iduće subote Moslavina gostuje u Zagrebu kod momčadi Maksimir Pastela, a 3. travnja čeka je kup utakmica protiv Dubrave u Kutini.
Nogometaši kutinske Moslavine nastavljaju s nizom poraza. U subotu, 23. ožujka, na Gradskom stadionu u Kutini izgubili su rezultatom 2:3 od Tondacha iz Bedekovčine. Iduće subote igraju u gostima protiv ekipe Gaj Mače i nastavljaju borbu za opstanak u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi. Važne pobjede u Regionalnoj ligi za pionire ostvarili su pioniri Moslavine protiv vršnjaka iz Sesveta. Mlađi pioniri pobijedili su sa 4:1, a stariji sa 2:1. Iduće subote igraju u Velikoj Gorici protiv pionira Gorice.
Odigrana su i redovna prvenstvena kola u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. U Prvoj županijskoj ligi Dinamo je u Osekovu pobijedio Radnika iz Majura sa 2:0. Voloder je bio bolji od Lekenika sa 6:0. Sokol je u Velikoj Ludini izgubio od Vatrogasca iz Husaina sa 0:7 dok je Moslavac u Popovači sa 7:2 pobijedio Metalca iz Siska. Na tablici i dalje vodi Sloga iz Jazavice.
U Drugoj županijskoj ligi vodeća momčad, Mladost iz Repušnice, izgubila je na svom terenu od Una-Mladosti iz Hrvatske Dubice sa 2:3. Lokomotiva je u Kutini sa 2:1 porazila Slavonca iz Lipovljana. U Gornjoj Jelenskoj Jelengrad je porazio Hajduka iz Sela sa 2:0, a u Međuriću je Metalac sa 3:1 bio bolji od Croatije iz Stare Subocke. Prvenstvo se nastavlja idućeg vikenda kada počinje i proljetni dio natjecanja u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi. (I.G.)