Porazi rukometaša i nogometaša Moslavine

Porazi rukometaša i nogometaša Moslavine
Rukometaši kutinske Moslavine gostovali su u subotu, 2. ožujka, u Križevcima i izgubili od momčadi KTC-a sa 27:23. KTC je drugoplasirana momčad na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever dok je Moslavina sa 23 boda na 4. mjestu. Iduće subote, 9. ožujka, Moslavina u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini dočekuje momčad Bjelovara, vodeću momčad na tablici.
U prvom proljetnom kolu nastavka prvenstvenog natjecanja u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte kutinska je Moslavina u nedjelju, 3. ožujka, gostovala u Donjoj Bistri gdje je poražena od momčadi Bistre s visokih 5:0. Prvenstvene utakmice u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi Regije Zagreb igrali su mlađi i stariji pioniri Moslavine protiv Dinama iz Zagreba. Na gostovanju u Zagrebu mlađi pioniri su poraženi sa 10:0, a stariji sa 3:1.
Idućeg vikenda seniori Moslavine u Kutini dočekuju momčad Gradići iz Velike Gorice, juniori igraju protiv Bjelovara, a stariji i mlađi pioniri protiv Naftaša iz Ivanić Grada.
Ovog vikenda počeo je proljetni nastavak natjecanja u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Izdvajamo utakmice moslavačkih klubova. Vatrogasac je na Husainu sa 3:2 porazio Moslavca iz Popovače. Sokol iz Velike Ludine je na gostovanju u Peščenici porazio istoimenu ekipu sa 1:2. U Osekovu je Dinamo bio bolji od Volodera sa 2:1. Jesenski prvak, Sloga iz Jazavice, i dalje je vodeća momčad na tablici. (I.G.)