Donatorska večer za Zakladu Viktorija

U Sisku je održana Donacijska večera Zaklade Viktorija
za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije.
Poseban gost ove Donacijske večere bio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, koji je u Sisak došao s izaslanstvom Hrvatskog nogometnog saveza.

„Cilj donacijske večere je prikupiti financijska sredstva za rad Zaklade, kako bismo nastavili širiti mrežu usluga koje Zaklada za sada ima. Nadamo se da ćemo prikupiti dostatna sredstva kako bismo pomogli djeci oboljeloj od zloćudnih i od drugih teških bolesti, s područja naše županije“, rekla je upraviteljica Zaklade „Viktorija“, Ivana Plavec.
Kao glavni donator, HNS je donirao pet potpisanih dresova naših reprezentativaca, viceprvaka prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva (Perišića, Rakitića, Modrića, Lovrena i Vide) i loptu s autogramima srebrnih „Vatrenih“.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić zahvalio je Zakladi „Viktorija“ na pozivu HNS-u da se uključi u ovu akciju. „Drage volje smo došli i mislim da je svima nama obveza da se odazovemo na ovakve akcije i da pomognemo koliko možemo. Ovaj put smo došli tu u Sisak i gdje god uspijemo doći, mi to napravimo. Treba pohvaliti taj rad. Tko god se brine o takvim stvarima, tko god vodi brigu o takvim humanitarnim akcijama, mi to moramo podržati“, rekao je Dalić.
Među gostima ove donatorske večere bio je i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, a sa suradnicima – zamjenicima Ivanom Celjakom i Romanom Rosavcem te predsjednicom Županijske skupštine Ivankom Roksandić, sudjelovao je i župan Ivo Žinić.
„Pozivam vas sve da popratite naše dalje aktivnosti na internetskoj stranici Zaklade, na našoj Facebook stranici i da i u budućnosti pomognete svojim donacijama kako bismo rad Zaklade podigli na višu razinu, poručila je Ivana Plavec, upraviteljica Zaklade „Viktorija“ za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije.