9. i 10. ožujka

Proteklog vikenda igrala su se redovna prvenstvena kola u natjecanjima rukometaša i nogometaša. Rukometaši kutinske Moslavine u derbiju kola bili su domaćini vodećoj momčadi na tablici, Bjelovaru. Utakmica je završila neodlučnim rezultatom, 28:28. Bjelovar je i dalje vodeći na tablici Prve hrvatske rukometne lige Sjever, a Moslavina je sa 24 boda i dalje na 4. mjestu. U idućem 20. kolu, 16. ožujka, Moslavina igra u gostima protiv momčadi Vidovca.
Nogometaši kutinske Moslavine na domaćem su terenu izgubili sa 1:3 od momčadi Gradići iz Velike Gorice, direktnog konkurenta za ispadanje iz 4. nogometne lige Središte. Moslavina je sa 14 bodova trenutno na 15. pretposljednjem mjestu na tablici. Idućeg vikenda kutinska momčad gostuje u Petrinji kod drugoplasirane Mladosti.
Prvenstveno kolo Prve hrvatske nogometne lige za pionire Regije Zagreb na domaćem terenu igrali su mlađi i stariji pioniri Moslavine protiv vršnjak iz Naftaša iz Ivanić-Grada. Mlađi su odigrali neodlučno, 0:0, a stariji su poraženi rezultatom 0:1. Iduće kolo gostuju kod momčadi Zagorca u Krapini.
Odigrano je redovno kolo Prve županijske nogometne lige. Izdvajamo rezultate moslavačkih klubova. Dinamo iz Osekova je gostovao u Glini i od Banovca izgubio sa 3:1. Voloder je porazio Peščenicu sa 6:1. Sokol je u Velikoj Ludini pretrpio poraz od Libertasa iz Novska, 1:3. U Starom Grabovcu Sloga iz Jazavice i Vatrogasac iz Husaina igrali su 0:0 dok je Moslavac u Popovači sa 3:1 porazio momčad BSK iz Budaševa. I dalje je vodeća na tablici Sloga iz Jazavice.
U Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Mladost je u Repušnici sa 4:2 svladala Slavonca iz Lipovljana i zadržala vodeće mjesto na tablici. Strug je u Bročicama sa 2:1 porazio Lokomotivu iz Kutine. Jelengrad je u Gornjoj Jelenskoj sa 3:1 bio bolji od Zelenog Brijega iz Siska. Metalac je u Međuriću poražen od Hajduka iz Sela sa 1:5. Obje županijske nogometne lige nastavljaju natjecanje idućeg vikenda. (I.G.)