Sportski vikend 23. i 24. veljače

Rukometaši kutinske Moslavine nastavili su niz pobjeda u proljetnom nastavku prvenstva u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever. U subotu, 23. veljače, u velikoj dvorani Sportskog centra u Kutini porazili su momčad Đakova sa 34:19. Moslavina sada ima 23 boda i zauzima 4. mjesto na prvenstvenoj tablici. Iduće subote, 2. ožujka, Moslavina gostuje u Križevcima kod KTC-a, trenutno drugoplasirane momčadi na tablici.
Na Gradskom stadionu u Kutini nogometaši Moslavine u subotu, 23. veljače, igrali su 4 utakmice, dvije prvenstvene i dvije pripremne. U pripremnoj utakmici seniori su sa 10:0 porazili momčad Rudara iz Prijedora dok su juniori odigrali 2:2 sa ekipom FK Stars iz Bosanske Gradiške. Stariji i mlađi pioniri odigrali su prvenstvenu utakmicu u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi za mlađe i starije pionire Regije Zagreb protiv vršnjaka iz sisačke Segeste. Stariji pioniri su odigrali neriješeno, 0:0, a mlađi su pobijedili sa 2:1.
Iduće subote, 2. ožujka, za seniore Moslavine počinje proljetni nastavak prvenstva u 4. hrvatskoj nogometnoj ligi Središte. Gostuju u Bistri kod istoimene ekipe. Momčadi pionira u subotu gostuju u Zagrebu gdje će igrati prvenstvene utakmice protiv Dinama u Maksimiru. (I.G.)