Djeci s ljubavlju – darovanje knjiga pedijatrijskom odjelu

Knjižnica i čitaonica Kutina danas je pedijatrijskom odjelu kutinskog Doma zdravlja darovala knjige prikupljene u akciji započetoj na Međunarodni dan darivanja knjiga.
 


 
U suradnji s Koordinacijskim odborom Kutina grad prijatelj djece ova je akcija započela pozivom građanima da daruju slikovnice koje njihovoj djeci više ne trebaju, a dobro će doći našim mališanima u čekaonicama pedijatrijskih ambulanti Doma zdravlja u Kutini. „Koordinacija je dosad imala više akcija usmjerenih na ljepši i ugodniji boravak djece u Domu zdravlja, čemu, među ostalim, svjedoče i oslikani zidovi koji krase ovaj prostor a koji je realiziran u suradnji s udrugom Kutinski likovni krug“, rekla je predsjednica Koordinacije, Renata Vlahek koja je zajedno s ravnateljicom Knjižnice Suzanom Pomper i knjižničarkom Vjerom Huić Pendeš posjetila odjel pedijatrije.




Pedijatrica dr. Branka Pirija, zahvalila je na donaciji koja će malim pacijentima zasigurno uljepšati vrijeme provedeno u čekaonici, te se nada nastavku dobre suradnje s Koordinacijom Kutina grad prijatelj djece i Knjižnicom, jer ovo nije njihova prva suradnja za dobrobit djece.
Kutiju slikovnica i knjiga za djecu u sklopu ove akcije poklonila je i OŠ Stjepana Kefelje.