ALOHA – mentalna aritmetika – uskoro otvara Centar u Kutini

U Knjižnici i čitaonici Kutina sinoć je predstavljen program ALOHA- mentalna aritmetika. Kako razvijati svoje matematičke sposobnosti I logičko razmišljanje od najranije dobi predsatvili su djelatnici ALOHE – mentalne aritmetike koja ima svoje Centre u 24 grada u Hrvatskoj.
Od sada Centar će biti otvoren i u Kutini, a ovo je bilo upoznavanje s njihovim programom na koji su došla djeca vrtićke dobi, školarci,te njihov roditelji. Što je ABACUS program za računanje, na koji način on funkcionira i čemu nas sve može naučiti, prezentirano je djeci na radionici, a takve vrste radionica u Kutini će biti dostupne uskoro za djecu od 4 – 13 godina.

Prijave za ALOHA- mentalnu aritmetiku su u tijeku do kraja ožujka. Centar ALOHA- mentalna aritmetika bit će smješten u Vinkovačkoj ulici br. 4 u prostorijama Lonja Struga, a u tijeku je obuka dviju odgajateljica Dječjeg vrtića Kutina za provođenje ovih aktivnosti. Više o prijavama i ovom suvremenom programu učenja možete pronaći na linku: https://aloha.hr/centri/kutina/