Završena energetska obnova kutinskih škola i vrtića

Završeni su radovi na energetskoj obnovi pet zgrada, odnosno 4 škole i vrtića kojima će se ostvariti ušteda toplinske energije na godišnjoj razini od gotovo 50 posto. Projekt energetske obnove svih pet objekata završen je prije najavljenog roka, do kraja ožujka 2019, a zbog dobre organizacije tijekom radova učenici se u nastavnoj godini nisu morali premještati u druge učionice i objekte, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici Grada Kutine.

Obnovom škole i vrtića osigurani su bolji uvjeti učenicima i vrtićancima, dok će se ostvarene uštede uložiti u poboljšanje kvalitete obrazovnog procesa, na korist djece i djelatnika.

Tim povodom, gradonačelnik Kutine Zlatko Babić, pročelnik UO za društvene djelatnosti Željko Tomičić, pomoćnik pročelnika za razvoj i upravljanje projektima Mišel Novosel, viši savjetnik za infrastrukturne projekte i civilnu zaštitu Eldar Obralić, pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Hrvoje Krmelić, direktor Razvojne agencije Mrav Tomislav Kojundžić te voditelj projekta Vlado Vujica uz ravnatelje osnovnih škola i dječjeg vrtića obišli su energetski obnovljene zgrade.
Opširnije na službenoj internetskoj stranici Grada Kutine OVDJE