Druženje umirovljenika Grada Kutine – 80+

Udruga umirovljenika Grada Kutine u susret Božiću organizirala je tradicionalno druženje umirovljenika koji su navršili više od 80 godina.

Ove godine susretu se odazvalo dvadesetak umirovljenika koje je ispred Udruge pozdravio predsjednik Josip Prajner. Ovom prilikom kratko je govorio o radu Udruge i njihovim aktivnostima, a u ime gradonačelnika Kutine, skup je pozdravila pomoćnica pročelnika za društvene djelatnosti Kornelija Marošević. Poželjela je udruzi nastavak aktivnog rada, a svim umirovljenicima dobro zdravlje i sve najbolje u predstojećoj godini.

Da umirovljenici vrlo aktivno djeluju i rade pokazali su i u ovotjednom kulturnom programu «Za dušu» za koji se u prostoru Udruge umirovljenika tražila stolica više. I danas su u prisutnosti prof. Ante Juretića članovi Ogranka MH Kutina Ivan Masnec i Marija Troha izveli dijelove kazališnih predstava koje je napisao prof. Juretić, a koje su nasmijale sve prisutne budući da je riječ o komedijama koje najbolje razumiju upravo građani treće životne dobi.