Doma za starije u Kutini u planu, 1.5 mil. kn za županijske ceste iz gradskog proračuna

Dom za starije i nemoćne u Domu zdravlja ideja je o kojoj se govori od 2013. godine. Tema otvaranja ispostave županijskog doma za starije i nemoćne u Kutini ponovo je otvorena na zadnjoj sjednici skupštine Sisačko-moslavačke županije, a tome su jučer razgovarali na radnom sastanku u Kutini gradonačelnik Kutine Zlatko Babić i zamjenik župana Roman Rosavec.

„Ne odustajemo od ideje Doma za starije i nemoćne u Domu zdravlja Kutina.“, rekao je zamjenik župana te je dodao kako se uređenje očekuje uskoro.

 Roman ROSAVEC

Ove godine Grad Kutina i Županija na području Grada Kutine zajedno su obnovili više od 7 km županijskih cesta na području Grada Kutine. Grad Kutina će i iduće godine iz gradskog proračuna izdvojiti 1,5 mil. kn za obnovu županijskih cesta na svom području, potvrdio je zamjenik župana Roman ROSAVEC.

 Roman ROSAVEC

Zamjenik župana najavio je i kako Županija planira Energetsku obnovu Tehničke škole Kutina kojoj je Županija osnivač te uređenje igrališta kod Tehničke škole.

Gradonačelnik Kutine i zamjenik župana na kraju radnog sastanka obišli su Poduzetnički inkubator PUNK i novoizgrađenu južnu obilaznicu Grada Kutine u čijoj se blizini planira urediti Industrijsko logistička zona.