Krpanje udarnih rupa u Zagrebačkoj na duplim trakama

VIDEO saniranje udarnih rupa u Zagrebačkoj u Kutini

Bolje da ništa nisu radili, bio je to najčešći komentar ogorčenih građana nakon što su početkom tjedna sanirane udarne rupe u Zagrebačkoj ulici, odnosno na duplim trakama kako to govori većina KuTinčana.

Od udarnih rupa cestari su napravili udarne hupsere pa je prometnica više ličila na oranicu na kojoj je nesigurno voziti.
Tko zna zašto, ali danas su cestari ponovo na duplim trakama. Danas neke dijelove frezaju, a tek će se vidjeti hoće li ovog puta dobro zakrpati udarne rupe.
Nezadovoljstvo održavanjem ove prometnice na ulazu u KuTini građani su izrazili i na društvenim mrežama. Evo jednog komentara:
“…neka mi netko objasni zašto je u ulici (takozvane duple trake) pored komunalnog i plodina posadjen krumpir kad bi tamo trebao biti ravan asfalt. Firma koja je dobila koncesiju za popravak ceste očito ne zna kad je sadnja krumpira. Ovo sto su napravili je očajno i kranje bezobrazno. Djeca iz vrtića bi napravili bolje. Bitno je da su pokupili novac a to sto nam se unistavaju automobili nikom nista. Sramota za gradonacelnika i izvršnu vlast…”