Promocija “Biciklističkog vodiča”

U Knjižnici i čitaonici Kutina sinoć je predstavljena knjiga Biciklistički vodič. Autori knjige su Lidija Vrečar Mišćin i Robert Riga. Dobrodošlicu autorici knjige tom prilikom zaželjela je ravnateljica Knjižnice Suzana Pomper naglasivši kako će svi ljubitelji bicklizma dobiti korisne informacije kroz ovaj vodič.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lidija Vrečar Mišćin zahvalila je i našoj sugrađankiu Tonći Ćaleta Prolić na inicijaciji ove promocije, čija je poveznica ljubav prema biciklima i putovanjima općenito.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lidija Vrečar Mišćin kao djelatnica Turističke zajednice Zagreba spoznala je koje su to konkretne potrebe biciklista kada krenu na put po nekoj od regija Lijepe naše, tako da je predstavljeni Biciklistički vodič donio pregršt informacija o bicilističkim stazama Središnje Hrvatske, Slavonije, Baranje i Zapadnog Srijema.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Značajan osvrt dan je na Sisačko moslavačku županiju I njezine 4 rute koje su detaljno opisane u vodiču. Uz rute I karte ruta, vodič predstavlja i popratne sadržaje vezane uz turističke i druge “štiklece” što sve čini ovaj vodič poželjnom knjigom nađete li se ili planirate ići na biciklističku rutu po kontinentalnoj Hrvatskoj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Promocija je bila zanimljiva i sadržajna, a završila je kvizom…