Prijem za najuspješnije učenike

Grad Kutina tradicionalno je organizirao prijem za najuspješnije učenike u kutinskom Domu kulture.

Nagrade I priznanja primili su učenici i njihovi mentori koji su se istaknuli svojim znanjem, kako u osnovnim tako i u srednjim školama, te na području glazbe i kulture, plasiravši se uspješno na županijska i državna natjecanja. Grad Kutina ove je godine, za postignute rezultate na županijskim i državnim školskim natjecanjima, ukupno nagradio 51 učenika, te 39 voditelja.

 

 

 

 

“Ponosan sam na sve ove mlade ljude koji postižu zavidan uspjeh u znanju, jer svake godine raste broj sudionika ovog druženja i sve su bolji rezultati koje učenici postižu. Taj uspjeh ujedno je rezultat njihovog truda i zalaganja, kojim su dokazali da se može postići puno i da zaista predstavljaju ponos svoga grada. Grad Kutina će ulagati u znanje i talentirane mlade naraštaje jer će upravo oni razvijati ovo mjesto i graditi bolju budućnost za sve nas”, rekao je tom prilikom gradonačelnik Zlatko Babić dodajući kako će se Grad Kutina potruditi uložiti sve svoje resurse i stvoriti preduvjete  kako bi mladi ljudi ostali u Kutini.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na programu dodjele glazbenu točku izveli su Inga Potnar i Matija Dragojlović, duet koji u posljednje vrijeme na većini prigoda različitih karaktera predstavlja i Grad Kutinu, a na ponos svojih profesora iz Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula.