Noć knjige 2018.

U Knjižnici i čitaonici Kutina sinoć je održana manifestacija «Noć knjige 2018». Posjetitelje Knjižnice pozdravila je ravnateljica Knjižnice Suzana Pomper, a Noć knjige otvorio je gradonačelnik Kutine Zlatko Babić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Događaj koji je trajao do kasnih večernjih sati otvorio je mladi putopisac Nikola Horvat promovirajući knjigu “Barinški epitaf: priča s Pacific Crest Traila” popraćenu multimedijalnim predavanjem s puno materijala s terena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako je rekao Nikola Horvat ovo je pješačenje utjecalo na njegov život, otvorilo mu nove spoznaje, te ga potaknulo na nova istraživanja kroz upoznavanje novih mjesta, različitih ljudi i u konačnici samoga sebe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noć knjige obogatio je i glazbeni program na gitarama u kojem su nastupili prof. Saša Begović i poznati moslavački kantautor Lou Profa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Svake godine Knjižnica svojim posjetiteljima uz Noć knjige omogućuje popust na učlanjenje od 50% u akciji nazvanoj «Sale bez šale», što su brojni posjetitelji i iskoristili.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Za one strpljive koji dugo nisu vratili svoje knjige, u vremenu od 22.30 do 23.30 bila je jedinstvena prilika da knjigu vrate bez naplate zakasnine. Noć knjige protekla je u ugodnom ozračju po kojemu je naša Knjižnica uvijek prepoznatljiva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA