Dan otvorenih vrata EU projekta Aglomeracija Kutina

EU projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Kutina“, najveći je europski i infrastrukturni projekt u povijesti Grada Kutine. Nositelj projekta Moslavina d.o.o. koristi bespovratna sredstava Europske unije iz Kohezijskog fonda u ukupnom iznosu od 34.901.756,26 EUR. Istaknuto je to na Danu otvorenih vrata europskih projekata koji je organiziran uz obljetnicu ulaska Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije.
Projetk Aglomeracija Kutina je u završnoj fazi i njegovom realizacijom unaprijedit će se kvaliteta življenja građanma na području Grada Kutine, rekao je mr. Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o.

mr. Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o.

Većina radova u projektu se trenutno odvija u naseljima na sjevernom području Grada te u mjestu Kutina. Drago Šparavac, predjsednik MO Špartovac rekao je kako su stanovnici tih naselja zadovoljni što će uskoro svoja kućanstva moći spojiti na sustav vodoopskrbe i odvodnje.

     Milivoj Babić, predsjednik MO Kutina također je izrazio zadovoljstvo napretkom radova u središtu Kutine.

Milivoj Babić, predsjednik VMO Kutina

Moslavina d.o.o. uz kapitalni projekt Aglomeracija Kutina prema europskim je fondovima uspješno aplicirala još nekoliko projekta, koje uspješno provodili, istkanuo je direktor Mijo Šepak.

mr. Mijo Šepak, direktor Moslavine d.o.o.

Na danu otvorenih EU projekata Moslavine d.o.o. građani su informirani o svim ovim projektima te su dobili odgovore na sva svoja pitanja.