Školski sportski savez nagradio najuspješnije sportaše

Školski sportski savez Kutina danas je organizirao svečanu dodjelu nagrada najuspješnijim sportašima i sportašicama s područja Grada Kutine.

U Domu kulture u Kutini svečanu dodjelu vodila je predsjednica Školskog sportskog saveza Grada Kutine, Jasminka Molnar koja je naglasila kako je ovo bila vrlo uspješna godina za mlade sportaše i njihove mentore iz osnovnih i srednjih škola. Nagrade su danas dodijeljene za 57 učenika i 12 mentora za uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima.

Pohvalu najuspješnijima iskazao je u svom obraćanju i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić. Kako je istaknuo sportaši su najbolji promotori Grada Kutine čije se ima spominje na natjecanjima diljem Hrvatske upravo njihovom zaslugom i treba učiniti sve kako bi sportaši imali što bolje uvjete za bavljenje sportom i treniranje u vlastitom gradu. 

Brojna su područja njihove sportske kvalitete, no kao nezaobilazna mora se spomenuti atletika u čemu su kutinska djeca i mladi posebno dobri.


  Uručenju nagrada i priznanja svoj su doprinos dali i učenici Osnovne glazbene škole Borisa Papanodpula svojim sjajnim izvedbama čime su uveličali slavlje kutinskih sportaša.